Varrónő és szoftverfejlesztő egyszerre? Ilyen is van!

A szakmámat tekintve szoftverfejlesztő mérnök vagyok, de rengeteg más dologgal is foglalkozom hobbi szinten. Sokan már azon is meglepődnek, hogy lányként programozó vagyok, de mikor megtudják, hogy jövedelem kiegészítésként még varrást is szoktam vállalni, akkor mindenkinek leesik az álla.

Szeretem a programozást, de néha kicsit monotonná tud válni, bár ez nyilván függ a feladatnak a típusától is. Mindenesetre néha jó kicsit elszabadulni a szoftverek világától, mert ilyenkor egy kicsit a fejem is kitisztul. Összességében azért persze jól érzem magam a nullák és egyesek világában, de azért kell néha valami más is.

Ez a valami pedig a varrás!

Ez nem egy egyszerű hobbi, ezért csak is a legjobb eszközökkel szeretek dolgozni. Ehhez pedig a legjobb forgalmazóra van szükség, akiket a varrogepguru.hu címen lehet elérni.

Nagyon szeretem őket, mert eddig mindig segítettek nekem kiválasztani azokat a termékeket, amikre igazán szükségem volt. Figyelembe vették, hogy én csak otthonról varrok, így az én esetemben egy ipari gépnek kevésbé lett volna értelme. Szerencsére a Fedőzőgép – Varrógépek – Varrógépguru oldalukon, az ipari gépek mellett megtalálhatjuk azokat a darabokat is, amelyek inkább a háztartásokba valóak.

A fentebb található linken például az általuk kínált fedőzőgépeket nézhetjük végig. Én nagyon szeretek fürdőruhákat varrni, amikhez egy ilyen berendezés szinte nélkülözhetetlen, mert egy ilyen nélkül egy megfelelő fedőző varrat szinte elképzelhetetlen.

Látható, hogy itt van bőven választék ezekből az eszközökből, így bárki meg fogja találni azt, ami pontosan az ő igényeire lett kitalálva.

Nagyon fontos kérdés az is, hogy ilyen gép hány szálas. Itt megtaláljuk a három, a négy, az öt és a hat szálas fajtákat is, szóval igazán nem panaszkodhatunk arra, hogy ne fednének le minden igényt.

A Fedőzőgép – Varrógépek – Varrógépguru oldalon sok egyéb hasznos információt is megtalálunk. Például láthatjuk azt is, hogy mely gépek találhatóak meg most a raktárukban, így könnyebben kalkulálhatunk a kiszállítási idővel is.

Én ebben a forgalmazóban még soha nem csalódtam, és egészen biztos, hogy ti sem fogtok, ha őket választjátok.