Női pénztárcák ajándékba anyák napjára!

Emlékszem, gyerekkoromban mennyire izgatottan vártam az anyák napját. Akkor az óvodában és iskolában ajándékot készítettünk az édesanyánknak. Rendszerint valamilyen apró kis kézműves kreálmánnyal leptük meg az anyukánkat. Persze ezek sosem voltak szépek, egy kisgyereknek ez nehezen megy, anyukám mégis mindig örült a tésztából készült képeknek, a szalvétával bevont, vázának kinevezett üvegeknek, a tojástartóból készült csíráztatóknak, kis tárolóknak.

Emlékszem, egyszer óvodában még egy kis pénztárcát is ragasztottunk neki, amit nagyon sokáig használt is anyukám. De szőttem táskát is és rajzoltam is. Mindig megtanultunk egy verset, egy kis műsorral leptük meg a szülőket, aminek mindig hatalmas sikere volt.

Akkor minden annyira egyszerű volt, de most, hogy felnőttem, mindig pánikolok. Most nem egy újabb porfogót szeretnék anyukámnak adni, hanem valami olyat, amit tényleg használni tud, valamit, amire tényleg szüksége van.

Nagyon nehezen tudok ajándékokat választani, ezért általában mindenkinél körbekérdezek, hogy mit vesz és azokból gyűjtök ötleteket.

Idén például a női pénztárcák voltak a slágerek, ezért úgy döntöttem, hogy én is azt fogok venni és nem bántam meg a döntésemet.

Sikerült találnom egy nagyon jó oldalt, ahonnan minőségi, csodás pénztárcát tudtam rendelni.

Ebben a szerencsétlen vírus helyzetben ugyanis ha lehet, nem megyek emberek közé, kerülöm a tömeget. Anyák napja előtt pedig mindenhol nagy a tömeg, és mivel a női pénztárcák amúgy is divatos ajándéknak számítanak a virágok s bonbonok mellett, nem tudtam volna egy kicsit kevésbé zsúfolt üzletben vásárolni.

Szerencsére a cipomarket.hu oldalon bőven vannak női pénztárcák, amik közül tudtam választani. Már korábban is ismertem ezt az oldalt, mert amikor alkalmi cipő kell, gyakran körül nézek itt is. Mivel itt nagyon sok, minőségi cipő van, ami sokkal kényelmesebb, mint más cipők és sokkal tartósabbak is.

Ezért már tudtam, hogy van ez az oldal, rendeltem is innen többször. Mikor szóba jött, hogy vehetnék neki egy szép bőr pénztárcát, egyből a cipomarket.hu oldalra gondoltam, mert igazi minőséget szerettem volna venni.

Női pénztárcák terén is rengeteg mindenből lehet itt válogatni, nem csak különböző színű és fazonú cipőket árusítanak.

A valódi bőr tárcák elég drágák szoktak lenni, de ezúttal sikerült egy szerintem elég kedvező árú, de jó tárcát kiválasztanom.

Anyukám nem szereti a nagyon nagy tárcákat, ezért egy kisebb modellben gondolkoztam, de mindenképpen azt szerettem volna, ha azért a kártyái és a készpénze is elfér benne.

Itt a rengeteg tárca között sikerült is találnom olyat, ami színben, formában és árban is megfelelő, ezért s szokásos módon leadtam a rendelést.

Anyák napja előtt érdemes egy kicsit előre gondolkozni, hiszen ilyenkor nagyon sokan rendelnek és elképzelhető, hogy emiatt késhetnek a csomagok, a rendelések. De nekem szerencsém volt, ennél a cégnél nagyon jók a tervezésben, nem késett csomagom, pedig direkt korábban megrendeltem. Hamar megérkezett, és azt kell mondanom, nagyon tetszik a pénztárca!

Anyukámnak vettem, d lehet, hogy magamnak is venni fogok majd egyet. Nagyon finom bőrből van, szép a festése is és igen strapabírónak tűnik. Nekem is egy ilyen tárca kellene, mert ami van, az elég rozoga már.

Nagyon remélem, hogy a modell, amit választottam, anyukámnak is tetszeni fog.

Amúgy mint indig, most is minden rendben zajlott. Hamar megkaptam a csomagomat, a szállításkor vigyáztak rá, a termék teljesen hibátlan állapotú volt benne. Sosem csalódok ebben az oldalban, bármit is vásárolok innen! Eddig mindig maximálisan meg voltam elégedve velük és szerintem ez máskor is így lesz. Nagyon figyelmesek és nem hibáztak sosem a rendeléseimkor.

Már csak azért aggódhatok, hogy vajon anyukámnak is tetszeni fog-e a pénztárca. Az a szerencsém, hogy mindennek örül, amit én veszek neki, de remélem, hogy ez nem csak azért fog tetszeni neki, mert én vettem, hanem mert olyan maga a tárca. Bár nem hiszem, hogy gond lenne, mivel ennek a cégnek a termékei elég magas színvonalúak és szerintem mindenkinek tetszene egy ilyen szuper pénztárca.

női pénztárcák
női pénztárcák