Az okosotthon szoftverek felkészülten fogadják a hőszivattyús rendszereket is

Az elmúlt években rakéta gyorsasággal terjedt az okosotthonok népszerűsége. Az új építésű, igényesebb kivitelezésű házak esetében már nem is kérdés, hogy terveznek egy számítógépes rendszert is. Ennek közreműködésével akár távolról is vezérelhetően működtethetjük a lakás fűtését-hűtését, redőnyeit, áramforrásait, világítótesteit és még sorolhatnám. Az asztali számítógépen elérhető szoftver persze kiegészül mobilalkalmazásokkal is. Egy ilyen rendszerbe tökéletesen illeszkednek a modern hőszivattyúk.

A hőszivattyús rendszerek közül többféle típus elérhető a klimaglobal.eu/hoszivattyu weboldal tanúsága szerint. A leghatékonyabban a mélyre fúrt talajvizes készülékek dolgoznak, de a sekélyebbre telepített talajszondás hőszivattyú is igen gazdaságos megoldás. Ha nincs saját telekterület a lakáshoz, akkor pedig a levegő-víz és a levegő-levegő közegben működő berendezésekkel is korszerű fűtés és hűtés építhető ki.

A klimaglobal.eu több mint 15 év szakmai tapasztalatával a háta mögött minden ingatlanhoz az ideális gépészeti megoldást tudja javasolni. Széles termékválasztékuk csupa olyan készülékekből áll össze, melyek már bebizonyították megbízhatóságukat. Csakis minőségi, igényes hőszivattyúkat forgalmaznak, ahogy arról a klimaglobal.eu/hoszivattyu weboldal is beszámol. A helyszíni felmérés során megvizsgálják a környezeti adottságokat, és felmérik a személyes igényeket. ekkor derül ki, hogy a fűtési és a használati melegvíz előállítása milyen konstrukcióval a legideálisabb. A rendszerek telepítését két észak-nyugati megyében a cég saját szerelő brigádja végzi. Emellett országos lefedettségű szervizes kapcsolatokkal is rendelkeznek: ezen nagyszerű szakemberek bármelyikének a munkájáért garanciát vállalnak.