Szerver tárhely bérlés – akit én ajánlok

Sajnos még mindig sokan megkeresnek, hogy gondot jelent a számukra a szerver tárhely bérlés és segítsek. Én viszont főleg szoftverekkel foglalkozom. Tudom, hogy a webes világban ez a kettő már nem elválasztható, de én annyira azért nem szeretem szenvedélyesen a webes dolgokat, hogy ilyen mélységig foglalkozzak velük, ezért szerver tárhely bérbeadással még nem foglalkozom.

Van azért egy ajánlatom, hiszen erre a szolgáltatásra nekem is szükségem van, és már találtam olyan céget, ahol a szerver tárhely bérlés ára nem jár az egekben.

szerver tárhely bérlés

Kevesebb, mint havi 10 ezer forintért tudok SSD tárhelyet bérelni, amelyik gyors, biztonságos és modern is.

Ennél a cégnél:

  • Könnyű telepíteni a különböző tartalomkezelőket, hogyha weblapot szeretnél építeni. WP, Drupal, Joomla… minden fent van egy kattintással.
  • cPanel van a szerveren. Ezt nagyon egyszerű használni. Sok útmutató van a neten is.
  • Védik a tárhelyet a webes és a nem webes támadásoktól is. Az adataim biztonságban vannak.

A support hamar elérhető, ha viszont egyszer belejöttél a tárhely használatába, akkor az gond nélkül működik, még biztonsági mentések is vannak. Ritka, hogy ilyen körülmények között homokszem kerül a gépezetbe.

Én az e-mail címeimet is a tárhelyről kezelem, mert a saját domainemhez is be tudok állítani e-mailt. Teljesen egyedi e-mail címem lehet. Én ezt menőnek és professzionálisnak tartom. A mailjeimről is készül ilyen másolat, ami hatalmas segítség.

Én tehát nem tudom megoldani a szerver tárhely bérlés problémáját, de tudok ajánlani egy szolgáltatót, aki modern segítséget tud nyújtani.