Könnyű a babakocsi vásárlás? Szerintem olyan, mint egy szoftver kiválasztása!

Érdekes hasonlat, igaz? Mindjárt rájössz, hogy jutottam erre a következtetésre.

Úgy volt, hogy a Jézuska karácsonyra hoz egy szuper babakocsit, így már egy jó ideje kellőképp lázban égtem, bújtam az internetet. A barátaim azt tanácsolták, hogy keressek használt babakocsikat, de az az igazság, hogy ezekben kevésbé bízok, csak jobb, ha biztos helyről rendeli az ember lánya, és persze egy megbízható áruháznál, mint a https://www.babaverda.hu/babakocsik még garancia is jár, ráadásul akár az ügyfélszolgálat még a segítségemre is tud lenni, ha eltévedek a lehetőségek tengerében, vagy bármilyen egyéb kérdésem merül fel.

Szoftverek esetében is olyat szeretek használni, amiről jókat írnak fórumokon, ajánlanak blogokon. A szoftverpiac is olyan, hogy egy adott feladat, probléma megoldására rengeteg program áll a rendelkezésre. Így mindig utánajárok a lehetőségeknek, elolvasok több véleményt is, és mindent figyelembe véve választom ki a nekem tetsző applikációt, ami a legjobb választás az adott feladatra. De ugye ez még nem elegendő, hisz egy szoftver több helyről is beszerezhető, így még azt is érdemes megválogatni, hol vesszük meg. Most legutóbb mondjuk egy időmérő alkalmazást kerestem, bár ebből jelenleg egy ingyenes is ki tud szolgálni. Azt hiszem, hogy jobb is, hogy az időmérést még nem vezettem be a hétköznapi teendőkre, biztos meglepődnék, mennyire el tudtam veszni ebben a babakocsi választásban.

Igen, gondolhatjátok, hogy a fentiek alapján több ajánlást elolvasva kerültem a https://www.babaverda.hu/babakocsik oldalra, ahol óriási választékkal találkoztam, ez kicsit (vagy inkább nagyon?) megnehezítette a döntésünk meghozatalát, de ezt a lehető legjobb értelemben mondom. Csak szuper igényes babakocsikkal lehet találkozni náluk. Én egy Coletto kocsit néztem ki magamnak, szeretem az ilyen típusú klasszikus megjelenést, amit ez  márka képvisel. A hosszas válogatást követően meg is találtam a nekem való darabot, szerencsére a vásárlás rögzítése és a rendelés leadása már nem tartott ennyi ideig. Ja igen, és a rendelés leadásakor még a váz színét is megadhattam. Naná, hogy fekete színt választottam! És ilyet is kaptam!

A rendelésem szélsebesen érkezett, plusz pont részemről a webshopnak. Sokkal könnyebb az egész babakocsi, mint ahogy gondoltam. Nem nagyon tudom, mit érdemes elmondani róla, nem sűrűn veszek és mutatok be babakocsit. Az biztos, hogy a megjelenése elegáns, a mózeskosár pedig könnyedén levehető a vázról. Még nekem is összejön! Mindenféle extra tartozékot is kaptuk hozzá, már nem is emlékeztem, hogy ennyi csudajó dolog jár a babakocsihoz, van itt esővédő, szúnyogháló, bevásárlótáska is van rögzítve a vázhoz, ami hihetetlenül tágas, szóval tényleg jól fog jönni amikor a reggeli séta közben beugrok majd a boltba is, hisz úgyis mindig kell valami. Persze jár hozzá pelenkázó táska is, ráadásul pohártartóval is kiegészítették. És ami még bónusz, hogy a vázára nem csak a mózes, hanem az autósülés vagy a sportrész is külön csatlakoztatható, szóval nagyon jól testre lehet szabni az aktuális igényeinkhez mérten. Azt már nem is ecsetelem, hogy mennyire jól néz ki, már így is többet beszéltem erről a témáról, mint terveztem. Soha nem gondoltam, hogy egy babakocsi ennyire lázba fog hozni, de úgy tűnik, ezzel jár a szülőség.

Már nagyon várom, hogy élesben, a babával is tudjuk majd tesztelni. És igen tudom, kicsit előbb érkezett meg az a karácsonyi ajándék. Néha szabad ilyet, nem de?