Egy szoftveres, akinek igénye van lángvágó gépre

A szoftverfejlesztők mindennapjai az internet népe szerint

A munkám során bizony megszoktam, hogy igen monoton és ingerszegény környezetben dolgozom. Sokan irigylik a szoftvereseket, hiszen rengeteg mémet láttunk már erről az interneten. Valahol úgy érzem, a köztudatban mi még mindig úgy maradtunk meg, mint kis szerencsétlen, extrémen introvertált egyedek, akiket ha kiengednek a való életbe, az első nap felmondják a szolgálatot. Persze ez nyilván nem így van. Nagyon sok szoftverfejlesztő barátom van, és magamat sem tartom gyík embernek. Ami sokunkra jellemző, hogy nagyon kreatívan gondolkodunk, és bármilyen helyzetből ki tudjuk vágni magunkat. Akkor is, ha esetleg ezt nem verjük nagy dobra, vagy nem feltétlenül akarjuk minden egyes kommunikációs csatornán megmutatni. Bizony van a szoftverfejlesztésnek egy ilyen kreatív oldala is, ami nem bánnék, ha egy kicsit a köztudatba is átmenne néha. Ugyanakkor pedig azt én is érzem magamon, hogy a napi több, mint nyolc óra “számítózás” bizony megviseli az embert.

A “számítózás” mellett szívesen végzek fizikai munkát is

A fizikális terheléssel kapcsolatban ma már jóval tudatosabbak a fejlesztők, és figyelnek rá, hogy megfelelő asztalon, megfelelő széken ülve, megfelelő monitorral, egérrel végezzék a munkájukat. A mentális terhelésről azonban kevesebb szó esik, pedig ugyanolyan fontos lenne az is, hogy a szoftverfejlesztőknek igénye legyen rá, hogy a nap végén kiszakadjanak a virtuális valóság világából. Éppen ezért én nagyon sokszor végzek kétkezi, fizikai munkát, akár még a szabadságom alatt is. Otthon is szívesen barkácsolok, még lángvágó gépem is van! Ha azonban profi munkavégzésre kerestek embert, akkor persze ne engem, egy ilyen amatőrt hívjatok, hanem az Acélpartner Kft munkatársait! Legyen szó lángvágásról vagy plazmavágásról, ők minden esetben megbízható és profi munkát végeznek, ráadásul teljesen korrekt áron. Igény esetén élletörést és felülettisztítást is vállalnak, akár bérmunkában is, a vevői igényeihez igazodva.

A lángvágás nem kis feladat, de szerencsére az Acélpartner Kft. nem tud mellélőni. A teljes mértékben magyar tulajdonú cég ugyanis több, mint húsz éves szakmai múlttal rendelkezik, így mindent tudnak az acélmegmunkálásról, amit csak lehetséges.

lángvágó
A legmodernebb lángvágó berendezésekkel és nagyszerű eszközparkkal dolgozik a Acélpartner Kft., számukra nincs lehetetlen vállalkozás!

Ha lángvágóra van szükségetek, akkor hívjátok az Acépartner Kft-t!

A lángvágás az egyik fő tevékenységük, ezért ha ilyen munkához kerestek embereket, mindenképpen jusson eszetekbe ez a cég. Szerkezeti acélok és enyhén ötvözött acélok megmunkálását vállalják, ráadásul nem is akárhogyan! Öt milliméteres vastagságtól egészen a 350 milliméter vastagságig el tudják látni a munkát, a maximális táblaméret pedig, amiben gondolkozhattok ez esetben, az 4000 x 12000 milliméter. És hogy hogyan tudják mindezt minőségi módon kivitelezni? Úgy, hogy nagyszerű eszközpark és a legmodernebb lángvágó berendezések állnak a rendelkezésükre! Egészen konkrétan az eszközparkjukban 3 db CNC vezérlésű gép is megtalálható, méghozzá különböző méretben és kvalitásokkal. A három közül két gép négy fejjel, a harmadik pedig hat fejjel rendelkezik. A gépekhez pedig 2000 x 6000 mm, 2500 x 12000 mm, valamint 4000 x 13000 mm asztal méretek tartoznak.

Nekem elhitetitek, az Acélpartner Kft. kezei közül kikerült darabok, megmunkált fémek mind egytől egyig páratlan minőségűek! Ezt pedig úgy éri el a cég, hogy a lángvágó gépek használata közben tiszta propángázt használnak. Így a legvastagabb lemezek esetében is nagyon szép lesz a vágási felület. Akár a sürgős megrendeléseket is be tudják vállalni. A három lángvágó berendezés ugyanis elég rugalmasságot biztosít nekik a munka beosztásához, vagy szükség esetén átcsoportosításához. A cég munkatársai a hatályos ISO szabvány szerint dolgoznak és rendelkeznek a megfelelő tanúsítványokkal is a munkavégzéshez. Ha ez a rövid bemutatás nem lett volna elég, akkor látogassatok el az acelpartner.hu oldalra ti magatok, és győződjetek meg a cégprofilról a saját szemetekkel!