Konferenciából származó ajánlás

Habár egy szoftverfejlesztő cégnél dolgozom, azért nekem is kell utazgatnom a céges autómmal üzleti célból, a b2b partnerek felkeresése miatt. Mindig újabb projektekbe fogunk bele, de ehhez kell egy jó ügyfélalap, amiből tudunk meríteni. A feladatom főleg, hogy minél színesebb palettával dolgozzunk cégeket illetően. A vezetőség nem szeretné, hogy csak KKV-nak vagy mikrovállalkozásoknak dolgozzunk, az lenne a jó, hogyha multiknak is csinálnánk webes alkalmazásokat, oldalakat.

A héten Debrecenbe mentem partnereket gyűjteni, ahol volt szerencsém részt venni egy networking eseményen. Itt rengeteg versenytárs, potenciális ügyfél megjelent. Volt szerencsém beszélni pár emberrel a közös együttműködésről. Nem gondoltam volna, de kaptam egy szuper ajánlást/javaslatot az útnyilvántartási adminisztrációs kötelességeim kezelésére, ami segít létrehozni egy útnyilvántartó programot 2023 (NAV-álló).

Milyen az útnyilvántartó program 2023 (NAV-álló) – RoadRecord általi fejlesztése?

Az útnyilvántartás készítése elengedhetetlen része a munkának, amennyiben napi szinten közlekedsz a céges autóddal különböző helyekre. Hihetetlen részletességgel kell vezetni lényegében egy naplót arról, hogy merre jártál és mikor. A dátum, az úti cél, a kilométer szám, a tankolás díja, ideje, üzemanyag mennyisége, ára, a jármű típusa mind közrejátszó tényezők. Ezeket az útnyilvántartás során figyelembe kell venni, és mindig naprakészen kell tartani, pontos és megbízható információkkal.

Na most az útnyilvántartó programmal és applikációval nem kell görcsölnöd a részleteken, hiszen az automatikusan képes megjegyezni a km óra állását, az úthoz kötődő részleteket, tankolásokat. Az autó megérkezésekor GPS adatokat kérdez le, így csak a szükséges pillanatban végzi a dolgát a program, nem kell tartanod attól, hogy folyamatosan megfigyelnek. 

Roadrecord, az utazásaid számontartója

A roadrecord.hu-nál megtámogatják az üzleti utazásaidat adminisztrációs szempontból. Útnyilvántartó program 2023 (NAV-álló) – RoadRecord által készült vívmány, ami arra hivatott, hogy megkönnyítse az utazós mindennapjaidat és a munkádat is. A NAV, mint tudjuk, komolyan veszi ezeket a dokumentumokat, és nem rest végrehajtani egy-egy szúrópróba szerű ellenőrzést sem.

Ne kockáztass, és ne vedd félvállról ezeket a dolgokat. A legjobb, ha felkeresel egy olyan megbízható harmadik felet, akik speciálisan ezzel foglalkoznak. Ezért is hozták létre a 2023-as útnyilvántartó programot. Amit ezzel elérsz az a költségmegtakarítás, adatbiztonság, pontosság, időgazdálkodás, és nem utolsó sorban a NAV követelményeinek való megfelelés.

A program annyira intelligens, hogy minimalizálja a hibalehetőségeket, hiszen 70 logikai ütközést ellenőriz, és az eredmények alapján javítja az esetleges hibákat. Ez teszi garantáltan NAV-állóvá a végleges dokumentumot.

Új standard az útnyilvántartásban

Útnyilvántartó program 2023 (NAV-álló) – RoadRecord jóvoltából minden elmaradt útnyilvántartásodat pótolhatod. Egy teljesen új szintre emeli az útnyilvántartás készítését. A roadrecord.hu folyamatosan tartja a lépést a legújabb jogszabályi előírásokkal, így nyugodtan hátra dőlhetsz és élvezheted, ahogy profik végzik a kellemetlen adminisztrációt. Teljes körű megoldást nyújt, amely egyszerűen kezelhető, naprakész és pontos. Akár visszamenőleg is tud dolgozni a program, így, ha bármilyen elmaradásod van az útnyilvántartásban, akkor is érdemes hozzájuk fordulni. Legyen neked is az üzleti siker a cél, és hogy minden a lehető legsimábban menjen az üzleti utazások alkalmával.

Mindent egybevetve, nagyon örültem, amikor hallottam erről a módszerről és weboldalról. Azonnal fel is keresem őket, mert nem bírom abbahagyni az ezzel járó stresszt. Könnyítsd meg a saját dolgod, és válaszd a roadrecord.hu-t.