Online nem lehet popsit törölni

Nemrég kezdtem el home officeban, online, egy számítógép előtt dolgozni. Ezelőtt mindig emberekkel, a szabad ég alatt vagy hotelekben, hajókon, buszikon dolgoztam: idegenvezetőként, a turizmusban.

Mióta egyéni vállalkozó lettem, teljes egészében én osztom be az életemet és a munkám 100%-ban online zajlik, egyre élesebben érzem az ellentétet on- és offline között. Sokszor eszembe jut a Facebooktól szóló film, amelyben az egyik szereplő “plugged in”, “be van dugva”, vagyis olyan elmélyüléssel programozik, hogy a külvilágból semmit nem fog el. A filmszereplő Zuckerbergje el van ájulva ettől és nagyon pozitívan gondol erre.

És amikor a munkáról van szó, ez bizony jó is, de nem akkor, amikor valami végtelenül egyszerű, de online módon nem megoldható problémába ütközhetünk: például a babánk popsiját kell törölni!

Popsitörlő. Más néven nedves törlőkendő. Sok helyen lehet kapni, az egyik ilyen a Lord Shop. Azoknak lehet ez jó választás, akik szeretnek áron alul hozzájutni csecsemőknek elengedhetetlen kellékekhez, mint pelenkák (nadrág-, bugyi-, úszópelenka, akár nagy mennyiségben is), a már említett popsitörlőkhöz, és sok máshoz (szájmaszkok, felnőtt egészségügyi és kozmetikai termékek, borotvák, pengék, stb.).

Ha popsitörlőt vennénk, az árak mindössze 90 Ft-ról kezdődnek, ebben a csomagban 15 db van, tehát darabonként 6 Ft-ba kerül. Ez azoknak lehet jó, akik először próbálják ezt a (Lord Shop sajátmárkás Sleepy) terméket. A szokásos 50-60-64 darabos kiszerelések 270 Ft környékén mozognak, de a márkás Sudocrem törlőkendő 400 Ft feletti áron lehet a miénk. A nagy, 90 db-os kiszerelések ára 420 Ft-tól indul (kevesebb mint 5 Ft / db) és extra nagy csomagolás is elérhető, benne 120 törlőkendővel, 535 forintért.

A Lord Shopból a vásároltakat házhozszállítással kaphatjuk meg (a személyes átvétel átmenetileg sajnos most szünetel) és választhatunk a GLS futár és a “túrajárat” között, amelyben a Lord Shop saját futáraival dolgozik és kiemelt településekre megy el a termékekkel, napi egy “kört” téve. Ha szerencsések vagyunk, így beépíthetjük a heti, két heti, havi, stb. vásárlásunkba a Lord Shop termékeit is. Akár a szomszédokkal is összebeszélhetünk és együtt várhatjuk a kiérkező árukat. A kiszállítás költsége alapesetben 750 Ft, de a túrajárat most októberben akciósan már 8000 Ft-os rendelési összegtől, míg a a GLS futár 20.000 Ft-os vásárlástól ingyenes szállít ki mindent.