Ráérsz sütni a szoftverfejlesztő munkád mellett? Innen rendelj hozzá eszközöket!

Már egy ideje otthonról dolgozom szoftverfejlesztőként. Bár szerettem bejárni a munkahelyemre, azt se bánom, hogy felszabadult az eddig utazással töltött idő, így végre alkalmam nyílik új dolgokat kipróbálni. Például mindig is szerettem volna jobban megtanulni sütni, de nagyon kevés időm volt rá. Most viszont, hogy az idő adott, már csak az eszközök kellenek.

Nem kérdés, hogy honnan fogom beszerezni őket. Az 50 százalék a kedvenc webshopom, már rengetegszer rendeltem tőlük különböző gépeket, kerti eszközöket, játékot a kutyáimnak és sport kellékeket is. Sose csalódtam a minőségben, eddig minden, amit ott vettem megérte az árát. Nem véletlenül kaptak Megbízható Bolt minősítést az Árukereső.hu-n 2019-ben.

50szazalek.com/haztartasi-berendezesek-kellekek-865

Szerencsére konyhai felszereléseket is árulnak. Korábban már ki is néztem néhányat, hogyha majd lesz időm, akkor beszerezzem őket, így a könyvjelzőim között ott van lementve az oldal, ami egyből a webáruház „Háztartási gépek és kellékek” szekciójára visz: 50szazalek.com/haztartasi-berendezesek-kellekek-865

Amit a leginkább szeretek ebben a boltban az a megbízhatóság és a gyorsaság. Eddig minden, amit rendeltem legkésőbb 3 munkanapon belül megérkezett, kivéve, ami épp nem volt raktáron, de az se tartott sokkal tovább, legkésőbb 10 nap múlva ideért minden.

Ráadásul teljesen korrektek és segítőkészek, egyszer tévedésből másik terméket tettem a kosaramba és rendeltem meg, mint amit szerettem volna, de csak felhívtam az ügyfélszolgálatot, akik rendkívül szívélyesek voltak. Végül vissza küldhettem a terméket, még csak meg se kellett indokolnom, hogy miért, visszakaptam az egész összeget.

Ezen felül a cég szerviz garanciát is ígér a vásárlóinak, így attól sem kell soha tartanom, hogy valami rövid használat után meghibásodik, bár erre egyenlőre még nem került sor.

Még sosem csalódtam a boltban, így tudom, hogy most is jó helyen járok és mindent meg fogok találni, amire szükségem van a 50szazalek.com/haztartasi-berendezesek-kellekek-865 oldalon.

Úgy döntök, beszerzek egy jobb minőségű robotgépet, egy kapcsos tortaformát, egy süteményszaggató szettet, és egy szilikon tepsit. Mindezt egyszerűen és gyorsan megtalálom és össze tudom szedni, ugyanis az 50 százalék oldala kategóriákra bontva, átláthatóan listázza az elérhető termékeket. Nekem csak rá kell kattintanom a “Sütés, főzés” menüpontra és már válogathatok is, vagy beírni az oldal keresőjébe a kívánt árucikk nevét. Tíz perc alatt végzek is a vásárlással, és már mehetek is vissza dolgozni.