A sok számítógép használat eredménye

A nővérem mindig is érdeklődött az informatika iránt, és velem ellentétben, ő nem orvos vagy állatorvos akart lenni kicsinek, hanem már akkor is azt mondta, hogy ő “számítógépes ember” lesz. És hát, hogy-hogy nem, valóban az lett, méghozzá szoftver fejlesztő. Amikor felvették az egyetemre, szinte biztos voltam benne, hogy elmegy majd a kedve a programozástól és hasonlóktól, de nem lett igazam. Egyszerűen imádta és imádja mind a mai napig. Talán ő az egyetlen ember, akit ismerek, aki minden egyes nap szívesen és boldogan megy be a munkahelyére – már amikor be kell, mert akkor marad home officeban, amikor csak kedve tartja. Azt hiszem, mindenki erre vágyik, hogy örömmel járjon dolgozni. Neki szerencsére megadatott, de ez annak is köszönhető, hogy nagyon korán tudta, hogy mivel akar foglalkozni.

Ugyanakkor ennek hátránya is van, mert van, hogy akár reggel 8-tól éjfélig is dolgozik, így megesik, hogy kialvatlan. Ilyenkor pedig mindig karikás lesz a szeme, amit persze senki nem szeret.

Úgyhogy elkezdte felkutatni az interneten, hogy mit tehetne a karikás szem ellen. Így talált rá egy weboldalnak a blogbejegyzésére, ami pontosan erről szól. Ott is le van írva, hogy az alváshiány okozhat karikákat a szemek alatt, de egyébként akár genetikai eredetű lehet, de dehidratáltság is okozhatja. Bár utóbbin szerencsére könnyen lehet segíteni.

Szóval mire végigolvasta a bejegyzést, rájött, hogy ez bizony nem csak egy sima weboldal, hanem egy webshop, ahol egy szemránc elleni szérumot is árulnak. Bizony, csak egyetlen terméket, ugyanis a honlaphoz/webshophoz tartozó cég az egyedüli, kizárólagos forgalmazója ennek a szérumnak. A nővérem szuperlatívuszokban beszélt erről, már azelőtt is, hogy kipróbálta volna. Látott videókat a weboldalon, amiken lehet látni, hogy az ígért pár perces hatóidő után, azonnali és főleg látványos az eredmény.

Az InstanTense Plus szérum nem csak a karikás szemek ellen hatékony, hanem a táskás szemekre is rendkívüli hatással van, ahogyan például a szemkörnyéki szarkalábakra is használható. De nem csak a szemek környékén lehet alkalmazni, hanem például a száj körül kialakult ráncokra, vagy akár a homlok redőire is.

A nővérem tehát teljesen el volt ájulva attól, hogy mi mindenre képes egy szérum és nem is értette, hogy hogyan lehetséges az, hogy még csak most talált rá a krémre. Bár bevallotta, hogy amikor meglátta az árát, akkor majdnem dobott egy hátast, mert teljes áron 17.990 forintba kerül, de le volt akciózva, így csak 14.390 forintba került. A végső döntést, miszerint megrendeli, akkor hozta meg, amikor olvasta, hogy pénzvisszafizetési garancia is van rá, ráadásul 30 napos. De ez nem úgy működik, mint a legtöbb hasonló terméknél, hogy csak bontatlanul lehet visszaküldeni – bár szerintem annak eleve nem sok értelme van.

Az InstanTense Plus szérumot nyugodtan ki lehet próbálni, és ha nem válik be, de még meg van a tubus tartalmának 2/3-ad része, akkor bátran vissza lehet küldeni a krémet, a pénzt pedig természetesen visszautalják. Feltételezem, hogy ez azért van így, mert sajnos termékminta nincs belőle, és szeretnék, ha minél többen megadnák a lehetőséget annak, hogy a szérum bizonyítson.

És hát, a nővérem is adott egy esélyt a dolognak, amit egyáltalán nem bánt meg. Már az első használat után – amit egy átdolgozott éjszaka követett, persze hatalmas karikás szemekkel – is nagyon elégedett volt, és megbizonyosodott arról, hogy ettől a szérumtól valóban azt kapja, amit ígért.

karikás szem ellen