A léleknek is kell néha upgrade

Ebben a hónapban célegyenesbe fordult új szoftverünk tesztelése, de még rengeteg a bug, folyamatos túlórázásból, éjszakába nyúló javítgatásból áll ez a szakasz. Sajnos ennek az lett a következménye, hogy több randit is le kellett mondanom az utolsó pillanatban és egyre morcosabb pillantásokkal fogadott barátnőm otthon. Nincs mese, valamit tennem kell, ha még az élesben teszteléskor is párkapcsolatban szeretnék élni.

Mivel túl sok időm nem volt gondolkozni a megfelelő ajándékon, gyorsan megnéztem, honnan szokta rendelni kedvenc himalájai fűszeres füstölőjét, amit imád, mert csak természetes anyagokból, himalájai gyógynövényekből áll. Meg is van a weboldal: nepalitermekek.com/collections/malak-karkotok. Itt már könnyen megtaláltam a karkötő menüpontot (nepalitermekek.com/collections/malak-karkotok) és már tettem is a kosaramba a leggyönyörűbb féldrágakő malát. Egy labradorit malát választottam, ami csökkenti a stresszt, összehangolja az éteri és fizikai testet.

Közben bevillant, hogy milyen régóta szekál azzal, hogy szeretne egy hangtálat. Nem nagyon értek a hangtálakhoz, de az oldal segítséget nyújt a keresésben, részletes leírás van arról, hogy melyik melyik csakrára hasznos illetve kis videón meg is lehet hallgatni a hangzást. Így már könnyen megtaláltam a megfelelőt, egy koronacsakrára ható belül dupla dordzse jellel díszített hangtál lett a nyerő. Szuper, bankkártyás fizetés és a GLS két napon belül ki is fogja hozni a rendelésem.

Küldetés teljesítve: párkapcsolat és szoftver egyaránt sínen van.