Hátmasszázs árak szoftverfejlesztőknek és mindenki másnak

Az utóbbi időben leginkább egyetlen gondolat van, ami bánt engem: az ágyamban, a pihe-puha párnáim között meghalni – na de nem olyan értelemben, mint abban a nagyszerű versben. Sokkal inkább a fájdalomtól, hogy egész nap görnyedek a laptop előtt, hiába van rendkívül ergonomikus kialakítású munkasarkom, a nap felénél már komoly hátpanaszaim vannak, minden egyes alkalommal, tehát: hétfőn, kedden, szerdán, csütörtökön és pénteken. Hétvégén nem vagyok hajalndó ilyen munkát végezni. De már tényleg ott tartok, hogy az ágyban, párnák közt verzió is diszkomfortos, egyszerűen nem találok olyan testhelyzetet, amiben ne fájna valamim. Ez pedig azért meglehetősen elkeserítő annak fényében, hogy még a harmadik x-en sem vagyok túl.

Klassz dolog egyébként szoftverfejlesztőnek lenni, ha összességében nézem a dolgot. Mindennap egy kis csodaként élem meg, hogy semmiből képes vagyok valamit teremteni, a magam kreatív módján. Egy olyan úton, egy olyan gondolatmenettel, ami csak az enyém és pontosan ugyanaz, mint nekem nem valószínű, hogy másnak eszébe jut. Olyan utak igen, aminek ugyanaz a végállomása, mint az enyémnek, de az, ahogyan eljutunk oda, különbözik és ez ettől nagyon izgalmas.

Szeretem a munkámban, hogy tele van olyan kihívással, amit rengeteg módon meg lehet oldani. Annyira izgalmas és egyben inspiráló egy ilyen kreatív környezetben dolgozni. Minden nap vár valami új meglepetés. Persze vannak olyan feladatok is, amik kevésbé izgalmasak, például mikor egy rendkívül hosszú kódsorban kell megtalálni azt az egyetlen apró hibát, ami miatt nem fut a program. Na, hát az elég nagy szívás! De a többi élmény maximálisan kárpotol azért, hogy ilyen napok is előfordulnak.

Sokat kaptam már ettől a helytől, ettől a foglalkozástól. Összességében jól érzem magam ebben a környezetben, mert azt gondolom, hogy tényleg valami ilyesmivel kell foglalkoznom. Jó vagyok benne, boldoggá tesz és még a munkatársaimat is nagyon kedvelem. Az viszont mindezek mellett kétségtelen, hogy élettani, egészségügyi szempontból nem a legjobb választás. Elég sokat szenvedek már most azért, mert egész nap ülök és minimális az a mozgás, amit végzek. De már erre is látok megoldást!

Arra gondoltam, hogy el fogok járni thai masszázsra. Sok barátomtól hallottam már hasonló berkekből, hogy ez jó irány a mozgásszervi problémákkal kapcsolatban. Persze nem arról van szó, hogy ez helyettesíti a sok kihagyott mozgást, de legalább a befeszült izmokon lazíthat. Legnagyobb szerencsémre kaptam pár nagyon klassz ajánlást, azzal kapcsolatban, hogy hova menjek thai masszázsra és volt ezek között egy szalon, ami többször is előfordult. Így találtam rá a Karma Thai Massage szalonjaira.

Miután felkerestem őket a karmathaimasszazs.hu oldalon persze engem is az érdekelt, mint bárki mást: mennyi az annyi, hogy állnak például a hátmasszázs árak? Alapvetően ugye arra gondoltam első körben, hogy csak hátmasszázsra megyek, de a barátaim meggyőztek arról, hogy sem árban, sem időtartamban nincs őrületes különbség egy teljes testet és egy hátmasszázs között, viszont élményben mindenképpen többet ad, hogyha a kedvesnek tűnő, ámbár annál durvább thai hölgyek minden porcikámat végigropogtatják. Elvégre, ha már lúd, legyen kövér. Kár, hogy nem vagyok lúd, de kövér az igen. Ki érti ezt…

Szóval a hátmasszázs árak úgy alakulnak, hogy 6 900 Ft és 12 900 Ft között kéne fizetni érte, attól függően, hogy milyen időtartamon keresztül “kínoznak” a masszőzök. Azonban a honlap aktuális állása alapján az a helyzet, hogy automatikusan 20% kedvezmény van mindenre, tehát a jelenlegi hátmasszázs árak valójában így néznek ki:

  • 30 perces hátmasszázs: 5 520 Ft
  • 60 perces hátmasszázs: 7120 Ft
  • 90 perces hátmasszázs: 10 320 Ft.

Ez már önmagában bomba ár, nem tudom mennyire vagytok tájékozottak, főleg budapesti berkekben, de ez nagyon jó ajánlatnak számít. Pláne sőt, hogy olyan szalonról van szó, ami igazoltan megbízható.

De mint említettem, nem csak a hátmasszázs árakon filóztam, hanem a teljes testes thai masszázs árakon is, szóval azokat is megosztom itt most veletek: ugyannyi, mint a fentebb említett hátmasszázs árak. Pontosan erre számítottam és bingo. Ahogy mondtam, nagyon hasonló árakon lehet elérni ezeket a különböző masszázsokat, szóval mielőtt azon kezdenénk el agyalni, hogy mi a drágább és mi az olcsóbb, inkább nézzük meg magunk a karmathaimasszazs.hu oldalon – lehet, hogy lesznek meglepő számok.

Ráadásul ma reggel, ahogyan beléptem a weblapra az fogadott, hogy egy különleges kuponkód használatával 50% kedvezményt kaphatok bármelyik masszázsra, hogyha hétköznap délelőtti, tehát 9 és 13 óra közé eső időpontot választok. Na, így meg aztán pláne díjnyertes ez az ár, nem hiszem, hogy van olyan szalon, ahol tudnának ezzel versenyezni. Ráadásul így, hogy tényleg számomra leinformáltnak mondható, maximálisan a bizalmamat élvezik.

Bele is vágtam és megnéztem, hogy hogyan is érdemes odamenni egy ilyen szeánszra. Van pár gyakori kérdés az oldalon, természetesen válaszokkal erre vonatkozólag. Ilyen például, hogy miként érdemes érkezni a masszázsra. Egyrészt, van erre egy teljesen evidens válasz: tisztán. Tiszteljük meg annyira a masszőzt, hogy lehetőség szerint egy gyors zuhany után érkezünk meg az alkalmunkra. Ehhez szorosan kapcsolódik, hogy hogyan is zajlanak a masszázsok? Nos, a tradícionális thai masszázs ruhában, amit ott helyben biztosítanak, az olajos masszázsok viszont értelemszerűen ruha nélküli kezelések formájában valósulnak meg. Ezért is rendkívül fontos a higiénia.

Ami még ezen kívül igazán lényeges, hogy a masszázs előtt 1 órával már nem igazán szabad enni, hiszen gondoljunk csak bele, össze leszünk nyomkodva mindenhol, mennyire esne jól egy ilyen élmény teli hassal?! Hát nekem azt hiszem semennyire. Hasonló a helyzet az alkoholfogyasztást illetően, lehetőség szerint azt is el kell kerülni, mert nem tesz hozzá az élményhez.

Egy másik fontos és tisztázandó kérdés lehet a fejekben, hogy a fájdalmas-e a thai masszázs. Sokan azért kerülik a kikapcsolódás ezen módját, mert attól félnek, hogy összetörik őket, nagyon fog fájni és nem lehet mit tenni ellene. Egyáltalán nem erről van szó, az mindig a kezelt páciensen múlik, hogy mennyire igényli a masszőztől az erősebb gyúrást, minden teljes mértékben megbeszélés kérdése, tehát ettől sem kell tartani egy percig sem.

Az meg aztán tényleg már csak grátisz, hogy a hátmasszázs árak és a thai masszázs árak között nincs különbség és mindkettőt még plusz akció keretében is igénybe lehet venni. El tudtok képzelni ennél jobban kezdődő reggelt? Szerintem ez egy tökéletes hétindító mozzanat lehet, vagy éppen hétzáró. Meg is nézem a szabad időpontokat és azt hiszem, a következő héten beiktatok egy ilyen “én napot”.

Senkinek sem könnyű azokban a mindennapokban tengődni, amikben lassan már egy éve élünk, viszont ezek az apró kedvességek a testünknek meghálálják magukat – a lelki vonalon is. Ezért azt gondolom, hogyha van rá lehetőségetek, akkor ne törődjetek a hátmasszázs árakkal, egyszerűen csak nézzétek meg a karmathaimasszazs.hu oldalát és látogassatok el egy masszázsra feltöltődni, felfrissülni, szeretni magatokat. Elvégre nem árt, ha ilyen pozitív élményekből is kijut nekünk így az év elején rögtön, nem?

hátmasszázs árak