A legtutibb szoftverek mellett a bioáruházakról is érdemes szólni

A mai cikkemben a biocity.hu-ról gondoltam ejteni néhány szót, mert nem is olyan régen találtam rájuk, de azóta is megkönnyítik az életemet és ezt szeretném megosztani veletek.

Azt már megszokhattátok tőlem, hogy a szoftverekben otthonosan momzgok. Mindegy, hogy milyen témakörben vagyunk, vagy értek hozzá és csípőből tudok valamit ajánlani az adott feladatra, vagy utánajárok. Egyébként ezt a kutatómunkát is nagyon sezretem, mert közben is rengeteg hasznos dolgot olvasok és látok a videókban, sokat lehet ebből tanulni.

Egy ilyen, alapvetően szoftver után történő kutakodásban történt az is, hogy ráakadtam a biocity.hu weboldalra. Keresgéltem már egy ideje, hogy milyen alternatív módon tudnék táplálkozni és ehhez milyen ellátó helyeket tudnék keríteni. Aztán pont szembe jött ez az oldal és ennél nagyobb szerencsém nem is lehetett volna.

A biocity.hu egy olyan oldal, ahonnan a nevéből sejthető módon mindenféle bio és más egyéb alternatív élelmiszereket, alapanyagokat és kozmetikumokat lehet rendelni. A teljes termékpalettát nagyon sokáig taglalhatnám. Engem leginkább az fogott meg benne, hogy a bio cuccok mellett ott vannak kategóriánként a különféle mostanság nagy népszerűségnek örvendő diétás kaják is. Szóval lehet kimondottan paleo, gluténmentes és vegán élelmiszereket is venni. Szerintem ez ma már nagyon fontos, hiszen nagyon sokan követik ezeket a trendeket, meg persze nagyon sokat egészségügyi megfontolásból élnek így.

Emellett azért az is igaz, hogy diabetikus termékek is vannak a biocity.hu webshopban. Ezt sem szabad szó nélkül hagyni, mert sokszor kicsit talán háttérbe szorulnak ezek a termékek a többi diéta miatt, pedig a legnagyobb egészségügyi fontossága talán pontosan ezeknek van. Szóval mindenképpen nagy szónak gondolom, hogy itt ezeket is el lehet érni és meg lehet vásárolni egy helyen és azokra is gondoltak, akik tényleg betegek és létfontosságú, hogy speciális diétát kövessenek.

A reform élelmiszerek fület gyakorlatilag már félig-meddig végig próbáltam és vannak is személyes kedvenceim. Amellett, hogy szerintem érdemes ebből a kínálatból alapanyagokat rendelni a főzéshez is, mert így biztosak lehetünk benne, hogy jó dolgokból készítjük az ételeinket, a már kész élelmiszerek közül is simán lehet válogatni. Például a lekvárok szerintem kimondottan zseniálisak. Én nagyon édesszájú vagyok, de igyekszem cukor nélkül táplálkozni. A biocity.hu-n szerencsére ezt is megkapom, mert egy helyen van itt minden, ami finom, édes, gyümölcsös és mégis cukormentes. Micsoda párosítás?!

Persze az olyan dolgokból is szemezgettem már ezt-azt, mint a kávék és különféle rágcsálnivalók. Ezen a téren mondjuk még messzi nincsenek meg annyira a jól bejáratott kedvenceim, mint az alapanyagoknál, de rajta vagyok az ügyön. Egy következő cikkemben remélem, hogy már erről is tudok írni nektek.

Amit viszont még abszolút nem teszteltem és ez lesz a következő projekt éppen ezért, azok az étrend-kiegészítők. Ezen a területen még nagyon zöldfülűnek számítok, de a következő rendelésemben biztos, hogy helyet kap majd innen is egy s más. Vitaminok, sportoláshoz szedetett szerek, serkentők és csupa hasznos termék. Letesztelem őket és beszámolok róla. Ha esetleg lenne külön kívánságotok, hogy miről írjak bővebben, akkor a biocity.hu oldalon nézzetek körül és válasszátok ki, aztán írjátok meg, szívesen rendelek mindenből tesztjelleggel.

A biocity.hu-t az akciókért is érdemes nyomon követni. Mert hogy mindig van valamilyen termék, ami éppen aktuálisan nagy kedvezménnyel rendelhető meg a webshopból. A mostani termékek között vannak például liszt keverékek, hajkapszulák, snackek és még nagyon sok minden más is. Érdemes szerintem végig nézni ezt az oldalt mindig, már persze ha fontos az nektek, hogy mit mennyiért tudtok megvenni.

A blog felületen pedig nagyon sok hasznos cikket olvashattok azokról a témákról, amelyekkel foglalkoznak a webshop termékei. Tehát az egészségmegőrzés minden egyes aspektusa megjelenik, a külső-belső, testi-lelki egyensúlyunk egészen magas szintig.

Na de most ennyi fért bele, remélem nem vettétek zokon, hogy most nem a szoftvereké volt a főszerep, de szerintem ez legalább olyan fontos és hasznos téma. Ha felkeletettem az érdeklődéseteket, akkor írjátok meg, hogy milyen termékeket próbáljak ki, vagy próbáljátok ki ti magatok és írjátok meg a tapasztalataitokat. A biocity.hu oldalon minden terméket és információt megtaláltok. Jó nézelődést!