A szoftver fejlesztés mellett bármikor jut idő egy jó fagylaltra

Az egyik jó barátom szoftverfejlesztőként dolgozik egy kisebb vállalkozásnál. Az ehhez kapcsolódó dolgokhoz és témákhoz én nem igazán értek, azonban az egyik nap végre egy olyan dologról beszélt, ami számomra is érdekesnek tűnt, egyből felkaptam rá a fejem, és érdekelni kezdett a lehetőség. Ez pedig a fagylaltkészítés volt. A szoftverfejlesztő haverom a https://www.rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin oldalra irányított engem egy rövidebb beszélgetést követően, hogy nézelődjek rajta, hátha találok valami nekem valót, hogy akár otthon lehetőségem legyen fagylaltot készíteni. És nem mellesleg; hogy annyit egyek a kedvenc nyári édességemből, amennyi csak belém fér.

A beszélgetés úgy kezdődött, hogy azt mondta, ő venni akar magának otthonra egy fagylaltkészítő gépet, szintén hasonló célokra. Nagyon meglepett ez a kijelentése, de igaz, nála már semmit nem szabadna szokatlannak gondolnom. Ki szeretne majd fejleszteni egy olyan szoftvert, amivel fagyigépeket lehetne beprogramozni a közeljövőben? Ezért tervez venni egy normál fagylaltkészítő gépet, hogy tanulmányozza azt, nem mellesleg, hogy közben bármikor ki tudja magát szolgálni családja körében. Engem persze nem tud megvezetni. A lényeg továbbra is az, hogy imádja a fagyit!

Tehát, mivel a segítségemet kérte, én is felkattintottam a https://www.rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin linkre, hogy szétnézzek kicsit. Nagyon megnyerőnek találtam az oldalt a nagy választékban található termékeik miatt. Olasz minőségű kis- és nagykereskedelmi gépeket lehet náluk vásárolni, amelyekkel a vendéglátóipar számos területén szolgálják ki a vendégeket a legkülönlegesebb ételekkel és italokkal. Több típusú fagylaltgép is megvásárolható az oldalon változó méretben és kiszerelésben, néhány gép pedig külön sajátosságokkal is rendelkezik. Ilyenek azok a gépek is, amelyek nem csak fagylaltokat tudnak készíteni, hanem shakeket is kevernek.

A cégmegbízhatóságát mi sem garantálja jobban, mint, hogy már 30 éve működnek sikeresen, és ez alatt a 30 év alatt egy olyan szintre jutottak, hogy új, kiváló minőségű jégkása gépeket, jeges- és forróital készítőket készülékeket forgalmaznak, mostanra egészen pontosan 2 telephelyen is. A külön bemutatótermük arra nyújt lehetőséget az érdeklődők számára, hogy a potenciális vásárló megtekintse a fagylaltgépeket, és más konyhai gépeket is szemügyre vegyen, amire szüksége lehet háztartásában. Vásárolhatóak náluk még pizzakemencék, mérlegek, robotgépek, húsipari gépek és még sütőipari gépek is. Ezek alapján is láthatjuk, hogy a vállalkozás megbízható forrásokból ad ki márkás termékeket, és nem kevés vendéglátóhellyel van kapcsolatban.

Van módunk személyes vásárlásra is, de ha valaki igényli a házhozszállítási ajánlatot, akkor erre is van lehetőség náluk. A házhozszállítás rézslketei a terméktől és a vásárolt termékek mennyiségétől is változóak, így a korrekt és egyszerűbb áttekinthetőség érdekében a szállítás előtt minden apróbb részletet megbeszélhetünk a cég kijelölt kollégájával.

A garanciával kapcsolatban is nagyon korrektek, hiszen az új gépekre 1 évet, míg a használt gépekre 3 hónap garanciát biztosítanak, ha a készülékkel bármiféle probléma történne. Ez vonatkozhat egy külső sérülésre, de természetesen egy működés közben kialakuló esetleges meghibásodásra is.

És most visszakanyarodnék ezután az ismertető után magukhoz a fagylaltgépekhez. A https://www.rdealer.hu/termekek/fagylaltgep-fagylaltvitrin -en én hamar megtaláltam azt, ami a haveromnak a legmegfelelőbb választás lehetne, és még én is szívesen használnék magamnak otthon. Mivel megfogadta a tanácsomat, ma már büszke tulajdonosa egy FRIGOMAT KIKKA 3 asztali lágyfagylaltgépnek. Használtan vásárolta ugyan, de nagyon jó állapotban van, így az említett 3 hónap garanciát kapta meg rá. A gép 380 V teljesítményű, vízhűtéses, és gravitációs. 3 kar található rajta, így három különböző fagylalt elkészítésére van lehetőség általa. Mivel asztalra is lehetőségünk van elhelyezni, ezért nem is foglal olyan sok helyet, könnyen mozdítható és mobilis. Ezek alapján mondhatni, hogy az ára is nagyon kedvező volt. Egy akciónak köszönhetően olcsóbban vehette meg, így kevesebb, mint 1 millió forint alatt volt lehetőségünk megvásárolni.

Őszintén szólva, most már még sokkal jobban várom az alkalmat, hogy átmenjünk a barátomhoz, hiszen innentől kezdve minden baráti összejövetel szerves része lesz a fagyi, ami ráadásul isteni finom is.