Megtaláltam a legjobb bio hidratáló arckrémet

A tervezett elavulás fogalmát nem sokan ismerik, valószínűleg csak azok, akik hasonló területen mozognak, mint én, viszont annál többeket érint, és a hétköznapokban szinte biztos vagyok benne, hogy már mindenki találkozott ezzel a jelenséggel. A tervezett elavulás egy olyan előre kialakított stratégia, ami egy adott szoftvernek vagy terméknek biztosítja azt, hogy egy idő után elavulttá válhasson. Ez valójában azt jelenti, hogy ez az adott szoftver vagy egyéb termék egy idő után részben vagy akár teljesen használhatatlanná válik. Biztos, hogy sokan tapasztaltátok már akár a számítógépeteken, akár a telefonotokon, hogy egy idő után egy bizonyos alkalmazás, szoftver nem működik már jól, vagy pedig egyáltalán nem működik a készüléken. Ez sok esetben komoly stratégián alapuló kivonás, tehát szándékosan történik meg, és ez nagyrészt azért történik meg, hogy új termék megvásárlására ösztönözzenek azzal, hogy nem tudod használni a jelenlegi verziót. Etikátlan hozzáállásnak gondolom, viszont jelenleg nem tudok olyan törvényről, ami tiltaná ezt a tervezett elavulást. De ha belegondolunk, lényegében a szervezetünkben is egy idő után végigmegy egy ilyen elavulási folyamat, csak sajnos a mi esetünkben nincs lehetőség egy egyszerű cserére.

Azonban vannak dolgok, amiket megtehetünk magunkért, például odafigyelhetünk arra, hogy a bőrünk ne öregedjen meg olyan gyorsan, egészséges életmóddal és megfelelő hidratáló krémek használatával. Nagyon fontosnak tartom, hogy bio hidratáló arckrémet használjunk, sajnos sok olyan krém van a piacon, ami nem kívánatos anyagokat tartalmaz, és lehet, hogy egy-két használat alkalmával látványos eredményt lehet elérni vele, de a hosszú távú hatásáról még nem lehet sokat tudni, ezért inkább érdemes a biotermékek mellett letenni a voksunkat.

Szerintem a legjobb bio hidratáló arckrém az a hidratáló arckrém, amit nem olyan régen fedeztem fel. Ezt a terméket a Florence Bio forgalmazza és gyártja, és a fő ellenségünk ellen, a ráncok ellen nyújt nagy segítséget a bio anti-aging összetevőknek köszönhetően.

A hialuronsavon kívül C-vitamint, E-vitamint, Aloe verát, shea vajat, jojobát, és édesmandula olajat is tartalmaz ez a nagyon hatékony arckrém. A ráncokon kívül pedig a napkárosodott bőrre is érdemes használni. Olyan anyagot tartalmaz, ami elősegíti a kollagén termelődését, valamint segít abban, hogy megújuljanak a bőrsejtek, valamint, hogy cserélődjenek a hámrétegek.

Több arckrémet is kipróbáltam, és általános probléma szokott lenni, hogy zsírosak, nehezen szívódnak fel. Ennél az arckrémnél ilyet nem tapasztaltam. Nagyon jól felszívódik, és nincs semmilyen plusz intenzív illata, ami zavaró lenne a nap folyamán. Mivel bio arckrémről van szó, így biztosak lehetünk abban, hogy biogazdálkodásból származó összetevőket tartalmaz csak. A cég nagy hangsúlyt fektet az állatvédelemre, így nem kísérleteznek állatokon, valamint a csiganyál arckrémen kívül minden termékük vegán biokozmetikum.

A Florence webáruházban kedvező áron érhető el a bio hidratáló arckrém. Egyszerre két arckrémet szoktam venni, ugyanis így átlépem az ingyenes szállításhoz megszabott rendelési összeget, így még egy kis pénzt is megspórolok. Általában még azon a héten meg szokott érkezni a rendelés, amikor leadom az igényt, kivéve persze, ha pénteken rendelek, akkor a következő hét elején érkezik meg a szállítmány, de egyébként az oldalon jelzik is a várható kiszállítás idejét, így lehet számolni azzal, hogy mikor érkezik a futár.

Természetesen az én véleményem csak egy vélemény, így azt javaslom, hogy nézzetek szét a weboldalon és olvassátok el a vásárlói véleményeket is, amik szintén tele vannak pozitív visszajelzéssel. A vélemények olvasása nekem is sokat segített az első vásárlásnál, de most már én magam is elmondhatom, hogy egy nagyon kellemes állagú, könnyen felszívódó krémről van szó, aminek köszönhetően már az első használat után puhább lett a bőröm, azóta pedig mintha kicseréltek volna.