Szoftveres problémám az nincs, a hardverre pedig ott a mellnagyobbítás!

Nagyon régóta gondolkodok már egy mellnagyobbító beavatkozáson, azonban senkit sem találtam elég megbízhatónak ahhoz, hogy egy ilyen fontos ügyben szabad kezet adjak neki. Természetesen mindenki kiérdemelte a doktori címet, azonban nagyon sok balesetet és szövődményt látni, így szerintem érthető a kételyem. Szerencsére most azonban megtaláltam a lehető legjobb plasztikai sebészt Dr. Kelemen Ottó személyében. A plasztika.info.hu oldalon pedig minden szükséges információ a rendelkezésemre állt. Kövesd velem a döntésemet a mellnagyobbítás terén!

Amikor először érkeztem az oldalra, akkor három érv fogadott engem a Kelemed Plasztika mellett: szakértelem, all inclusive árak és garancia. A szolgáltatások szentháromsága itt is jelen van, azonban rendkívül kedvező és imponáló részletekkel, melyek egész biztos elcsábítanak majd mindenkit. Jaj nekünk, ha az elragadtatásunktól nem tudunk majd szabadulni! Én sem tudtam és azóta már a B-s ciciket C méretűre cseréltem. Lássuk is, hogy miért ők a legjobb választás, ha a mellnagyobbítás van napirenden!

Miért a Kelemed Plasztika?

Először is a legjobb érvem Dr. Kelemen Ottó plasztikai sebész személye, aki több, mint 25 éves szakmai tapasztalattal teszi magát hitelessé a számomra. Számos tudományos társaságnak a tagjai, többek között a Nemzetközi Esztétikai Plasztikai Sebész Társaságnak is. Hihetetlen szakmai alázattal áll a plasztikai sebészethez és folyamatosan képzi magát. A páciensekre kellő időt fordít a konzultáció alkalmával, javaslatokkal és tanácsokkal látja el őket. Türelmes és megértő, végtelenül szimpatikus és empatikus sebész. A beavatkozást követően is folyamatosan figyelemmel kíséri a gyógyulási folyamatot és érdeklődik az ügyfelek hogyléte iránt.

A következő már nem sorban a második, hiszen nem tudok dönteni az all inclusive árak és a garancia között. A plasztika.info.hu oldalon minden információt megtaláltam, amire csak szükségem volt ahhoz, hogy jó döntést hozhassak. Kiderült, hogy “csomagárakkal” dolgoznak, ami azt jelenti, hogy egy olyan összeg kerül megadásra a konzultáció alkalmával, ami magába foglal mindent. Tehát a konzultáció, a beavatkozás és az utókezelés díját is magába foglalja a megadott végösszeg, így nem kell attól tartanunk, hogy valamit nem számolunk bele a költségekbe. Az árak előre láthatók, a kiadások kalkulálhatók lesznek a Kelemed Plasztikával.

És még mindehhez jön a garancia, amely nem csupán a mellimplantátumok garanciáját foglalja magába. Tudni illik, hogy az implantátumokat a szakértők 10 évig ajánlják a szervezetben tartani, ezen felül cserélni kell őket. A gyártói garancia azonban egy életre szól, így akkor is érvényes lesz, ha valaki 10 év után nem cserélteti ki. Ez azonban egészségügyi kockázat miatt nem ajánlott. Mindezek mellett még érkezik a Plasztika saját garancia rendszere ami abból áll, hogy amennyiben a beavatkozást követő 28 napban következik be szövődmény, akkor a teljes helyreállítás díjmentes lesz. A 28. nap után, de a harmadik hónap előtt lévő komplikációk esetén csak a rezsi díjat köteles fizetni a páciens, azonban az 57. napot követően már minden díj őt fogja terhelni. Ennyi idő elteltével ugyanis gondatlanságból következhet be bármilyen szövődmény, az orvos nem okolható.

A mellnagyobbítás csak velük képzelhető el

Utólag visszagondolva sem tudok mást mondani, mint azt, hogy a legjobb döntésem volt Kelemen doktor úr és a Kelemed Plasztika. Olyan pozitív tapasztalatokkal gazdagodtam, melyek könnyedén átsegítettek a műtét utáni felépülés apróbb fájdalmain és azóta is minden rendben van. Könnyedén zajlott a mellnagyobbításom és semmi szövődmény sem volt a műtét utáni gyógyulási időszakban. Immáron fél éve rendelkezek új cicikkel és imádom őket. Amennyiben te is épp egy ilyen jellegű “megújuláson” gondolkodsz, ne hezitálj ellátogatni a plasztika.info.hu oldalra!