Így építettük fel az első házunkat

Három éve dolgozok szoftverfejlesztőként egy multi cégnél. Lehet, hogy egyeseknek unalmasan hangozhat ez a szakma, de, mint mindennek, megvan ennek is a maga szépsége.  Engem lenyűgöznek a számítógépes rendszerek és imádok órákon át kalandozni bennük. Emellett amúgy nagyon szeretek kirándulni és barkácsolni is. Újdonsült feleségemmel pedig eldöntöttük, hogy felépítjük álmaink házát. Nem is olyan rég ki is néztük a megfelelő telket, aminek az adásvételi papírjait pont egy hete írtuk alá. Ezzel egyidejűleg el is kezdtünk keresni szakembereket, mert ugyan nagyon sok barátom is fog segíteni az ház felhúzásában, mindenhez azért mi sem érthetünk. Ilyen például a vízvezeték szerelés és a fűtésszerelés.

Bízok a baráti ajánlásokban!

Egyik barátom ajánlotta a https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldalt, hogy érdemes ott körül nézni, mert az egyik kollégája is őket hívta, amikor felújították az otthonukat és ódákat zengett róluk. Mivel mi teljesen a nulláról húzzuk fel a házat, szerettem volna, ha teljesen profi szakemberek csinálják az ilyesfajta munkákat. Teljes fűtés rendszer kiépítésére és vízvezeték rendszer kiépítésére volt szükség, amit szerencsére ők vállaltak is. Mivel 32 éves tapasztalattal rendelkeznek, biztos voltam benne, hogy nem fognak kontár munkát végezni. Lehetett kérni visszahívást, én ezt az opciót választottam, mert itt volt lehetőség arra, hogy leírjam, hogy milyen munkálatokra lenne szükségem. Nem sokkal később vissza is hívtak ahol megbeszéltünk egy időpontot, amikor kijönnek előzetesen felmérni a terepet és akkor tudnak adni egy előzetes árajánlatot.

Nagyon örülök, hogy végül őket választottuk, mert valóban profi munkát végeztek. Kiépítették a teljes fűtési rendszert, úgy hogy minden helyiségben egyedileg lehet szabályozni a hőmérsékletet. A vízvezeték rendszerrel kicsit kellett trükközni, de szerencsére azt is könnyűszerrel megoldották.

Minőség, gyorsaság, garancia

Egyébként Budapesten és Pest megye egész terültén elérhetőek, vészhelyzet esetén pedig akár 1 órán belül kiérnek a helyszínre, a nap bármely szakaszában, teljesen mindegy, hogy délelőtt 10-kor, vagy hajnal 3-kor van szükség a segítségre. A családi házaktól kezdve, egészen a panel-és társasházakon át az ipari létesítményekig bárkinek a rendelkezésükre állnak. Legyen szó duguláselhárítáról, vízvezetékekről, gázkészülékekről, vagy fűtési rendszerről.  Ahogy nálam is, vállalnak rendszer kiépítéseket, de karbantartáshoz, javításhoz és cseréhez is nyugodtan lehet őket hívni. Az elvégzett munkától függően akár 5 évre is vállalnak garanciát, hiszen nekik is érdekük, hogy az ügyfél elégedett legyen, illetve ne kelljen pár nap után visszamenni és korrigálni az esetleges hibákat.

Minden téren korrektek!

Nagyon sok szolgáltatónál előfordul, hogy olyan számlát állítanak ki, amit a biztosító nem fogad el, vagy egyszerűen számlát sem adnak. Na, a https://vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles ilyen nem fordulhat elő. Náluk magától értetődő, hogy olyan számlát kapsz, amit nyugodt szívvel nyújthatsz be a biztosítónak, ezzel is levéve az anyagi terhet a válladról. A cégnél dolgozó szakemberek, képzett és tanult szakemberek. Mind végigjárták a szükséges és kötelező iskolákat, ami esetenként akár 5-7 évig is eltarthat, ezzel biztosítva a megfelelő szakértelmet.

Mivel nagyon szeretek új dolgokat megtanulni, ezért kicsit jobban körülnéztem az oldalon, mert náluk nem csak egy telefonszám volt kirakva a főoldalra, hanem nagyon sok és hasznos információt találtam a különböző meghibásodásokról, magáról erről a szakterületről és élvezet volna olvasni róluk. Nagyon közvetlen és érthető módon adják át a tudnivalókat és rengeteg tanáccsal látják el a látogatókat, azzal kapcsolatban, hogy milyen praktikákat érdemes bevetni a problémák megelőzése érdekében.