Két kódsor között egy kis ruha webshop böngészés

Sokan kérdezik tőlem, hogy hogy telik egy programozó napja és hogy nem bolondulok-e bele a munkán kívüli laptop használatba. Az igazság az, hogy minden munkán kívüli alkalmat igyekszek elkerülni, hogy ne kelljen a gép előtt ülnöm és ezzel érintkeznem, de ezt nem mindig sikerül abszolválni. Az viszont egy beválós taktika, hogy a munka közben tartok rövid szüneteket, amikben elvégzem azokat a dolgokat, amik még a laptophoz kötnek. Mert igenis sok olyan pillanat és kötelesség van már a mai világban, ami ehhez az eszközhöz és az online világhoz köt – ami persze jó dolog is egyben, hiszen ebben dolgozok, ebből élek. Szóval persze hálás vagyok azért, hogy mindez így van, mert egy programozó élete mindig változatos és új kihívásokkal teli: kódsorokkal új világokat teremtünk. De azért a nap végén mégis jól esik felállni a székemből és kimenni a szabadba. Ezt pedig azért tehetem meg, mert az ügyes-bajos dolgaimat már napközben letudtam. Például bevásároltam a heti kínálatból a dresspack.hu-n, a kedvenc használt ruha webshop oldalamon.

Ez egy olyan oldal, ahol minden héten friss áru vár. Mint egy valóságos turiban – csak ez épp az internetben van és ezzel rengeteget spórol nekem. Egyrészt azért, mert csak azt veszem meg, amire szükségem van. Másrészt, mert otthonról tudok vásárolni, nem kell hozzá sehová elmennem. Harmadrészt, mert a használt ruháknál megszokott módon eleve kedvezőbb árakon folyik az értékesítés. Ez már önmagában elegendő lenne ahhoz, hogy imádjak itt vásárolni, de közben még az is igaz, hogy minden ilyen vásárlásommal élhetőbbé teszem a bolygót. Lehet ezen vitázni, hogy mennyire apróság, vagy épp nem az, de szerintem egy tudatos vásárló ma már csak azt veszi meg újonnan, amire feltétlenül így van szüksége. Például fehérneműt. Bár néha már elcsábultam, mert a dresspack.hu-n gyönyörű fehérneműket is lehet kapni.

A kínálat a ruha webshop oldalon egyébként nagyon sokmindent lefed: lehet kapni férfiaknak és nőknek szóló ruhákat, de a gyerekekről sem feledkeztek meg. Sőt, még a lakásunkat is feldíszíthetjük másodkézből, ami szerintem szintén zseniális dolog – elvégre egy használt mécses tartón, vagy vázán nem igazán tud mi elhasználódni. Ezt szerintem érdemes szem előtt tartani minden vásárlásnál. Márpedig aki a dresspack.hu-t heti szinten látogatja, vagy inkább 4-5 hetente, az ennek teljes mértékben tudatában van.

A ruha webshop használata, a keresés és a vásárlás is nagyon egyszerű a felhasználói élmény szempontjából – és higgyétek el, hogy én aztán szakmai szemmel nézem! Könnyű a navigáció, mindig a megfelelő méretű és színű ruhákat találom meg már az első keresésre. Közben ugyanezért valószínűleg a férfiaknak is egy szimpatikus választás lehet egy ilyen ruha webshop, mert egyszerű a vásárlás és olcsó, na meg persze menő is a használt ruhavásárlás okán.

Nézzetek körül a dresspack.hu ruha webshop oldalán, hátha ti is ilyen pozitív véleménnyel lesztek majd róluk!