Tintapatron vásárlása nem is lehetne ennél egyszerűbb!

Azoknak a táborát erősítem, akik igen sokat nyomtatnak, ugyanis a munkámhoz elengedhetetlenül hozzá tartozik. Nagyon sok irat átmegy a kezem alatt, nem csak készek, de olyanok is, amelyeket nekem kell kinyomtatni. A nyomtató berregése már-már fel sem tűnik, olyan szinten hozzászoktam már a zajához. Ellenben a tintapatron egy olyan sarkalatos kérdés, ami állandóan itt lebeg a fejem fölött: oda kell rá figyelnem, hogy mindig legyen, ugyanis ha kifogyok, akkor áll a munka, nem tudom folytatni.

Ez egy kicsit első világbeli problémának hangzik, de nagyon is valós, hiszen folyamatosan kell hoznom-vinnem a papírokat, nem engedhetem meg magamnak, hogy akár egyetlen nap is feleslegesen teljen el. Egyszer fordult elő, hogy kifogyott a tintapatron, és már másnap verték az ügyfelek az asztalomat, hogy miért van lemaradás, ugyanis a boltban, ahol venni szoktam, pont nem volt olyan, amilyenre szükségem volt. Elég kellemetlen helyzet, így megfogadtam, hogy mostantól csak és kizárólag rendelni fogom, mert így egyrészt nem nekem mell utána szaladgálnom, másrészt biztos lehetek benne, hogy nem felejtem el. Igen ám, na de hol találok olyan webshopot, ahol van nekem való, és nem megy rá a gatyám a kiszállításra?

Egy korábbi munkatársamnak is elpanaszoltam a problémámat, és de jól tettem! Néha a nyafogásnak is megvan a maga eredménye. Szóval felvázoltam neki a gondomat, hogy nem szeretnék még egyszer ilyen helyzetbe kerülni, ő pedig egyből javasolta, hogy nézzem meg azt az oldalt, ahonnan ő is rendelni szokta a patronokat. Elküldte nekem emailben az elérhetőséget, ahogy megbeszéltük, én pedig kíváncsian nyitottam meg a linket, és nagy megelégedésemre nem is kellett csalódnom. Az ajánlott webshop oldalán abszolút professzionálisan, gyártók és típusok szerint szortírozva fent volt annyi tintapatron, hogy nem is akartam hinni a szememnek. Annál rosszabb nincs, mikor simán csak listába szedve kell kibogarászni, hogy nekem milyenre van szükségem, egy csomó idő elmegy azzal, hogy megpróbálom beazonosítani a típusszámot, már ha egyáltalán fel van tüntetve.

Ráadásul az is kellemes meglepetésként ért, hogy a rendelésem idején a szállítás teljesen ingyenes volt, így még arra sem kellett plusz pénzt költenem, hogy kézhez kapjam. Úgyhogy éltem a lehetőséggel, kiválasztottam az én nyomtatóm típusát, és meg is rendeltem három tintapatront, hogy biztosan legyen tartalék. Az külön pozitívum volt, hogy szépen tájékoztatva voltam a rendelés állapotáról, kiszállításáról, így nem kellett a körmömet rágva azon aggódnom, hogy mikor érkezik meg. A futárszolgálat a megadott időben rendesen hozta a csomagomat, úgyhogy teljes elégedettséggel cseréltem ki legutóbb a patront a nyomtatómban. Másnak is csak ajánlani tudom, én egészen biztos, hogy innen fogom mostantól rendelni a patronjaimat!