Kínai “módszer” iPhone-ok javítására?

Érdekesen hangzik, nem? De az lcdfix.hu oldalon megtalálható szerviz minden ilyen haladó megoldást latba vet ahhoz, hogy hatékonyan álljon a rendelkezésünkre, ha elromlik valamink. Nem csak kínai eszközöket, okostelefonokat javítanak így, értelemszerűen, de a www.lcdfix.hu/pages/minoseg oldalon írnak róla, nem is keveset, hogy mi ez a speciális technológia és mit kell róla gondolni. Kínát lebecsülni napjainkban hiba volna, mert tudnak meglepetéseket okozni, jócskán (én szoftveres vonalról ismerem a nálunk csak mostanság megjelenő dolgaikat, de magam is egyre többet használok ezekből). Egyedi eljárás tehát, amiről beszélünk – amit egy ilyen innovatív szemlélettel rendelkező szerelőcsapat kicsit talán egyedülálló módon is alkalmaz hazánkban – és aminek köszönhetően felújítják kevésbé sérült iPhone kijelzők százait is. Úgy, hogy olyan lesz használhatóságban az a kijelző, mint az eredeti.

iphone 7 kijelző csere

De hogy jön ez a szoftverek témaköréhez, illetve hogy jutott ez eszembe? Hát úgy, hogy ők szoftverfrissítést és adatmentést is csinálnak, tehát nem csak a fizikai értelemben sérült dolgokat vihetjük hozzájuk. Engem megmentett náluk az adatmegőrzési tudományuk egyszer már szintúgy, pedig eredetileg iphone 7 kijelző csere érdekelt, és már ott szembesültem vele a szervizben, hogy ők ilyeneket is tudnak még! És az is hibám kicsit most (ha már ajánlom őket mindenkinek…), hogy rendre csak az iPhone-t említem… Ugyanis minden egyéb, kifejezetten népszerű márkához értenek, és csinálnak meg az ilyen eszközökön sok mindent, olyasmit is, mint töltés hiba javítás, töltőcsatlakozó csere, lézeres hátlap csere, sok ezek közül egy órán belül megvan ráadásul. Rég volt már az, nálam is, hogy az iphone 7 kijelző csere volt a legnagyobb problémám. Mostanság tabletek vesznek mindig körül, mert a jelenlegi projektünkben ügyfélfogadási pultokat szerelünk fel ilyenekkel, és ezeket is vihetem hozzájuk mindegyiket, a különféle bajaikkal. De tudom, van, aki olyan sokáig ragaszkodik egyetlen régi magánkészülékéhez, hogy az iphone 7 kijelző csere lehet még aktuális manapság, és ebből kifolyólag nem kell lemondani még mindig a kedvelt eszközről, az LCD FIX-nek hála, senkinek.

A Facebook oldaluk is árulkodik róla, milyen sokoldalúak, és ott még olyan hasznos dolgokat, tippeket, tájékoztatókat is megosztanak, mint, hogy “Miért érdemes 2 évente akksit cserélni?”. Szóval kupálódhatunk is náluk jócskán, javaslom, hogy kövessük be őket a legnagyobb közösségi (social media) oldalon, főleg ha fővárosiak vagyunk. Igencsak szemfüles, minden jó és új megoldásnak gondosan utánajáró társasággal van dolgunk tényleg, akik nagyon igényesek a munkájukra, és nem engedik meg maguknak, hogy olyasmit adjanak ki a kezükből, ami nem tesz a maximális elégedettségünkre, bármikor.