Az autoszervizek is haladnak a korral, például szervizszoftverrel

Manapság körbevesz minket a technológia. Nem is nagyon tudnám már elképzelni nélküle az életet. Egyre több helyen igyekeznek a szakemberek arra, hogy korszerű szolgáltatást nyújtsanak, és ennek része az is, hogy különböző szoftvereket alkalmaznak. Például szervizszoftvereket. Személy szerint nekem nem volt ismerős, akkor ismertem meg, amikor az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. weboldalát böngésztem.  Ott írták, hogy a modern szervizszoftverük segítségével tudják tartani a kapcsolatot az ügyfeleikkel, itt tudnak online árajánlatot küldeni, amelyet az ügyfelek online el is tudnak fogadni.

Elég szuperül hangzik. Mi hangzik még ennél is szuperebbül? A https://www.metaautoszerviz.hu/ online időpontfoglaló rendszere. Ha beregisztrálunk az oldalon, akkor nyomon követhetjük, módosíthatjuk vagy törölhetjük is az időpontokat. Egyszerre több szolgáltatásra is kérhetünk időpontot, valamint bevihetjük az autónk adatait is. Ez mind megkönnyíti és meggyorsítja a folyamatot. 

Abból is látszik, hogy igyekeznek a mai modern világnak megfelelni, hogy még egy applikációt is készítettek. Ezt letölthetjük Android vagy IOS-ra is, és az asztali gépen megadott regisztrációs adatokkal könnyedén beléphetünk. Utána már csak élvezni kell a használat nyújtotta kényelmet és előnyöket. 

Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz - Méta Autószerviz Kft.

Szerintem elég menő, hogy az Autószerviz, futóműbeállítás, olajcsere, autóklíma szerviz – Méta Autószerviz Kft. ilyen modern dolgokkal próbálja még inkább szimpatikussá tenni a szolgáltatásait. Őszintén, nekem nagyon tetszett, hogy ezt olvashattam róluk. Bevallom, hogy szeretem a kényelmet és azt is, hogy az interneten annyi mindent el lehet intézni ebből az otthoni kényelemből. Az, hogy egy ilyen autószervizt is lehet már találni, az csak hab a tortán. Innentől kezdve nemcsak az orvoshoz foglalok időpontot, hanem gumicserére is.