Álljunk fel a gépünk elől és tornázzunk egy jót!

Egy digitalizált világban élünk, ahol már szinte mindent el lehet érni a számítógépünkön keresztül. Hihetetlen belegondolni, hogy mennyivel másabb volt a helyzet, mondjuk húsz évvel ezelőtt. Az internet még éppen csak gyerekcipőben járt és senki nem hitte volna, hogy ennyire át fogja venni az irányítást az életünk felett. Bár nagyszerű tud lenni, hogy a telefonunkon keresztül szinte bármilyen szolgáltatást el tudunk érni, én mégis úgy gondolom, hogy a fizikai dolgoknak is megvan a maga szépsége.

Vegyük példának a filmeket. Vannak emberek, akik hatalmas DVD gyűjteményekkel rendelkeznek és egy ideig nem értettem, hogy minek ez a sok kacat. Viszont szép lassan rájöttem, hogy a digitális tartalmak sosem tudják helyettesíteni azt, mikor tényleg ott van a kezedben egy ilyen lemez. Egyszerűen értékesebb az ember számára.

Elméletben egyébként már szinte bármilyen tornát meg tudunk tanulni az internetről is. Én azonban még mindig arra esküszöm, hogy egy személyes tréner sokkal jobb. Különösen ha olyan dolgokról van szó, mint amivel én küszködtem. A gyógytorna zugló környékén szinte megváltás volt a hátamnak, mivel középiskola óta gerincferdüléstől szenvedtem. Nem is tudom, hogy miként bírtam volna tovább létezni, ha nem találtam volna rá a Therapy4U oldalára. A gyógytorna zugló keresésem kapcsán adta ki őket is a kereső és már szinte az első pillanatban meggyőztek a szolgáltatásuk hitelességéről.

Ezt azzal érték el, hogy a weboldali kialakítás nagyon kellemes volt és nyugalmat sugárzott. Ez pedig egy olyan érzelem, amit az ember elvár egy egészséggel foglalkozó helytől. Ami pedig még jobban tetszett, hogy nem húzták az időnket reklámokkal, vagy bonyolult menükkel itt. A legfontosabb információkat már a kezdőlapon el lehet érni, így döntést hozhatunk arról, hogy megfelelnek-e számunkra a Therapy4U szempontjai.

A mai világban nagyon népszerűek lettek az alternatív gyógyászatok és a varázslatos módszerek az egészségünk visszanyerésére. A Therapy4U azonban nem ajánl nekünk semmi valótlant, hanem egy profi szolgáltatást kínál nekünk, ami mögött 30 éves tapasztalatuk van már. Utóbbi információ egyébként számomra nagyon fontos volt, hiszen ebből is tudhattam, hogy már mennyi problémás emberrel nézhettek szembe.

A gyógytorna Zugló környékén számomra ráadásul tényleg nagyon kényelmes volt, mivel a városnak ezen a részén lakok. Nem kell majd vakon elmennem hozzájuk, mivel minden egyes tanfolyamról külön magyarázatot is adnak számunkra. Ha át akarjuk olvasni ezeket, akkor a felső menüt kell használnunk. Válasszuk ki a „kezelések” feliratot, ezen belül pedig keressük meg azt a szolgáltatást, ami minket érdekel.

Nekem a mckenzie módszer tetszett meg a legjobban, mivel az első alkalmon kívül, nem kell majd, hogy egy terapeuta legyen mellettünk. A módszer úgy van kitalálva, hogy felmérik, hogy milyen gyakorlatokra van szükségünk, a személyre szabás miatt pedig sokkal nagyobb hatásfokon működhet, mint egy általános gyógytorna. Ez nagyon szimpatikus volt, hiszen csak egyszer kell kifizetnem egy összeget, onnantól pedig megkapom az eszközöket arra, hogy segítsek magamon.

Összességében tehát nagyon pozitív volt az élményem a Therapy4U csapatáról és ezen a kapcsolatba lépés sem változtatott. Az ügyintézők kedvesek, hamar kapunk időpontot és még a pénz sem horrorisztikus, amit elkérnek ezért a kiváló szolgáltatásért. Nagyon örülök, hogy őket választottam és másoknak is nagyon ajánlom, akik hasonló problémákkal küszködnek, mint én. A hátfájásom azóta szinte teljesen elmúlt és nem hittem volna, hogy ezt valaha kimondhatom.