A marketinges szoftvereket is ismernie kell a cégeknek

Ahhoz, hogy egy kezdő cég tevékenysége be tudjon indulni, nagyon sokat kell dolgozni. A cégbejegyzés az eszközök megvásárlása, a nagy megnyitó mellett arra is gondolni kell, hogy meg kell ismertetni a potenciális vásárlókkal a céget, a termékeket, szolgáltatásokat, esetleg a cég hitvallását. Ennek rengeteg eszköze lehet, attól is függ, milyen cégről van szó és milyen termékeket vagy szolgáltatásokat kínálnak. Egy mezőgazdasági gépeket gyártó céget teljesen máshogyan kell menedzselni, mint egy kifőzdét, vagy egy fodrászatot.

Mindig fontos, hogy a marketinges eszközöket a célunknak, a célközönségünknek és az adott piacnak megfelelően válasszuk ki. Fontos egy jól átgondolt marketingstratégia, egy terv készítése, hogy a vállalatunkat megismertessük a nagyközönséggel.

De mi is az a marketing?

Marketing alatt értünk minden olyan tevékenységet, ami a vevők, vagy fogyasztók igényeinek kielégítése érdekében elemzi a piacot, meghatározza az eladni kívánt termékek és szolgáltatások körét, megismerteti azokat a fogyasztókkal, megszabja az árakat, megszervezi az értékesítést és befolyásolja a vásárlókat. Mondhatjuk azt is, hogy a marketing egy olyan eszközrendszer, ami végső soron a vállalat profittermelését segíti elő.

A marketingnek rengeteg különböző eszköze van, a marketingesek pedig ezekből az eszközökből készítenek egy mixet annak alapján, hogy mi szükséges a vállalati célok, a maximáis profit eléréséhez. a marketing mixnek klasszikusan 4 eleme van. Ezek közé tartozik az ár, azaz az árképzés, a termékpolitika, az értékesítéspolitika és az eladásösztönzés.

Ahhoz, hogy ezeken a területeken sikeresek legyünk, a marketing eszközeit vetjük be. Vannak olyan szoftverek, amik a marketing automatizációját segítik elő. Marketing automatizációs célokra pedig egészen érdekes szoftverket fejlesztettek ki a szakértők.

A legismertebb ezek közül szerintem az e-mail szoftver, amivel már mindenki találkozott. Feliratkozókat gyűjt, és egyszerre hatalmas adatbázisnak lehet küldeni a segítségével hírleveleket, ajánlatokat.

De ezen ívül még rengeteg más automatizációs szoftver létezik, érdemes ezeknek jobban utánajárni!

De mit tehet az, akinek fogalma sincsen a marketingről, a marketing eszközrendszeréről és az automatizációról?

Azt mondanám elsőként, hogy vegyen fel egy szakembert, aki mindezzel tisztába van és kézbe tudja venni a cég marketingjét. de ez főként a kisebb vállalatoknál nem fér bele, hiszen nincs meg az anyagi forrás, az a háttér, amiből ki tudja termelni egy marketinges kolléga bérét a cég, sőt, sokszor nem is annyira intenzív a vállalkozás marketing tevékenysége, hogy megérje erre egy külön szakembert fenntartani.

De akkor mi a megoldás?

Szerencsére, már vannak olyan tanácsadó cégek, akik segítenek átbeszélni a cég marketing stratégáját, remek tanácsokat adnak és a kivitelezésben is tudnak segíteni. Ilyen a keresobenelso.hu oldal is.

A keresobenelso.hu oldalnál van lehetőség konzultációra, de a kivitelezésben is segítenek. Tudják, hogyan lehet a marketing sokszínű eszközkészletét bevetve elérni az előre meghatározott vállalati célokat.

Az itt dolgozók rengeteg tapasztalattal rendelkeznek ilyen téren, hatékony segítséget tudnak nyújtani egy kezdő vállalkozás számára is.

Specialitásuk a keresőoptimalizálás, bármilyen vállalkozásnak tudnak segíteni abban, hogy a keresőben elsőként jelenjen meg az oldaluk!

Ha logikusan átgondoljuk, bármit is keresünk az interneten, nem szoktunk az első oldalnál tovább menni a találatok között. Vannak, akik néha átmennek a második oldalra, de a harmadik oldalt szinte senki sem nézi meg.

Ezért kiemelten fontos, hogy jó helyezést érjünk el a keresők találati listáján. Ez nem olyan egyszerű, mint gondolnánk. Ismerni kell hozzá a keresőszoftverek működését, tudni kell, hogyan lehet előrébb kerülni. Ennek a receptje pedig a keresobenelso.hu cégnél van. Számos vállalkozásnak segítettek már, hogy a találati oldalak elején jelenjenek meg, hogy benne legyenek a top 10 találatban. A honlapjuk szerint ezzel akár 3000%-kal megnőhet a látogatottságuk az oldalaknak.

A keresobenelso.hu módszereivel a cég weblapja a Google szemében értékes tartalommá válik, aminek következtében előrébb kerül a találatok sorában. És hogy miért is jó ez? Ha előbb van a weboldalunk a találati listában, akkor többen kattintanak rá, többekhez jut el. Ha előbb van, mint a konkurencia, akkor megnőhet az esélye annak is, hogy helyettük inkább a mi termékeinket válasszák. A weboldal szerepe kiemelten fontos, hiszen ezen keresztül juthatunk el az érdeklődőkhöz.

A Google azokat az oldalakat teszi előre, amik megfelelnek az alapelveinek. A tartalmat versenyezteti, ahhoz, hogy elsők lehessünk, ismerni kell a működését, és a keresőoptimalizálás eszközeivel el kell érni, hogy a honlap ezeknek megfeleljen.

A keresobenelso.hu pedig a keresőmarketing egy elismert szakértője. Rengeteg elégedett ügyféllel és hatalmas tudással rendelkeznek, és ezzel a tudással bármilyen oldalt előre tudnak juttatni akár a top 10 találatba is, a cégnek fontos kulcsszavak esetén.

De hogy lehetek első a Googleben?

Sok más tényező mellett a szóban forgó oldalra mutató linkeket figyeli a Google. Minél több link mutat egy oldalra, annál hasznosabbank érzi azt a Google keresője.

Hogy a liképítés sikeres legyen, a keresobenelso.hu oldal munkatársai összegyűjtik azokat a kulcsszavakat, amikkel érdemes lenne a cégnek foglalkoznia, illetve megnézik, hogy a top 40 megjelenő konkurens vállalat milyen tartalmakkal és kulcsszavakkal ér el ilyen helyezéseket.

A honlapoknak is meg kell felelnie a Google elvárásainak, ezért a keresobenelso.hu oldal megvizsgálja az ügyfelek honlapját, a beállításokat, ha szükséges, akkor segítenek is a keresőoptimalizálásban, hogy a Google kis keresőrobotjai előrébb juttassák a találati listában.

Hogyha megvan a kulcsszó kutatás, a SEO beállítása, akkor veheti kezdetét a linképítés. Ennél a cégnél egy több, mint 400 blogból álló adatbázissal dolgoznak a szövegírók. Ez azt jelenti, hogy 400+ olyan oldal van, ahova ki lehet tenni a linket, ami az oldaladra mutat. Persze, nem csak 400 link kipakolásából áll a linképítés. Ezek az oldalak mind a Google szemében már hasznos oldalak, ahová természetes szövegek között teszik ki a linket Tehát írnak egy cikket a honlap témájában úgy, hogy kapcsolódjon az a blog témájához. Szerepel benne a kulcsszó, ami a megrendelő oldalára mutat, így a Google hasznos “ajánlásnak” értékeli.

Ezek a linkek és szövegek pedig kitartó munka után fel tudják tornázni a honlapokat a Google első oldalára is.

Fontos, hogy ezek a cikkek 500 szószám körül mozogjanak, mindegyik cikk a lehető legtermészetesebbnek hasson, mindegyik változatos legyen, így borítékolható az eredmény.

Ha pedig nem kerül az oldalad az elsők közé a keresőben, akkor a keresobenelso.hu visszafizeti a befektetett pénzt.

A konkurenciáktól és kulcsszavaktól függ, hogy mire elég ez a sok link, de a cég nagyon profi ebben, és ha kell, akkor külön weboldalakat készít szakmai tartalmakkal, hogy még hasznosabb linkek mutassanak az eredet oldalra.

Rengeteg munka van egy ilyen linképítés mögött, de megéri a pénzét, hiszen nagyon sokat jelent a mai világban, hogy ki van a Google első oldalán és nagyon nagy harcok folynak az egyes kulcsszavakért.

Van, akinek szerencséje van és úgy építi fel az oldalát,olyan tartalmakat tölt fel, hogy eleve jó helyen szerepel a Google-ban, de ez nem jellemző. Általában a találati listák első helye mögött rengeteg munka van. Ezért fontos, hogy olyan céget bízzunk meg a linképítéssel, akiknek van ebben tapasztalata, rendelkezek azzal a rendszerrel és azokkal a forrásokkal, ami ehhez elengedhetetlenek.

A keresobenelso.hu oldal meg tudja csinálni, hiszen már rengeteg cégnek segítettek ezzel kapcsolatban, nekik köszönhetően nagyon sok cég került a találati listák elejére.

Jól dolgoznak, jó áron vállalják a linképítést, van náluk garancia, ennél több nem is kell.

A szolgáltatásaik között ott van a hirdetés, a keresőoptimalizálás linképítés, grafikai tervezés, weboldal tervezés és szövegírás is.

Minden adott ahhoz, hogy teljeskörűen menedzseljék, hogy egy 0 km-es oldal a Google találatainak az elejére kerüljön.

Egyébként onnan tudok ennyit a cégről hogy az egyik ismerősöm kifejlesztett egy szoftvert, és a keresobenelso.hu oldal segítségével készítette el a weboldalát, most pedig épp a linképítés folyik náluk. Folyamatosan írják a szövegeket hasznos linkekkel nekik, az oldala pedig minden nap egyre jobb helyen van a találatok között.

Nagyon könnyen tudnak együttműködni a a céggel megtalálják a közös hangot, és bármilyen kérdése van, a keresobenelso.hu csapata mindenre válaszol neki.

Nagyon sokat mesélt erről a cégről, teljesen meg van elégedve a szolgáltatásaikkal.