Mi mindenre jó a technika: egy régi álom beteljesítése

Amióta szoftverekkel kezdtem dolgozni, egyre kevesebb a szabadidőm, folyton dolgozom. Ez sajnos elengedhetetlen, ha valaki egy kompetitív és rohamosan fejlődő ágazatban dolgozik. Gyakran beszélünk erről a kollégákkal is, és gyakran panaszkodnak, hogy nekik sem jut idejük semmire. Egyikük elkezdett arról beszélni, hogy már régóta szeretne eljutni vadászni, mivel az apjával gyerekkorában többször is volt, és nagyon élvezte. Most viszont még arra sincs ideje, hogy elutazzon pár napra. Erre én is felélénkültem, mivel nekem is régi álmom, hogy egyszer elmenjek vadászni.

Eddig nem volt sem időm, sem alkalmam, és attól is féltem, hogy túl tapasztalatlan vagyok, egyedül nem tudnék mihez kezdeni. De ha egy kollégámmal mennék, aki tapasztalt vadász, én is könnyebben venném az akadályt. El is kezdtem rágni a fülét, hogy menjünk el együtt a következő alkalommal. Először húzódozott az ötlettől, de aztán sikerült őt is belelkesítenem, és belement, hogy együtt elmenjünk egy rövidebb túrára.

Nekem ugyan nem sok időm volt a folyamatos szoftverfejlesztések mellett, de meg tudtam győzni a főnökömet, hogy a sok munka után nekem is jár a pihenés, így elengedett pár napra.

Mindent remekül elterveztünk, csak annyi volt a probléma, hogy még nem volt meg a felszerelésem. A nagy részét kölcsön tudtam kérni, de igazán szerettem volna beszerezni egy valódi vadásztáskát.

Találtam is egy webboltot, ahol volt egy pont olyan vadásztáska, amilyet szerettem volna.

Viszont tartottam attól, hogy mi lesz, ha az általam megrendelt táska mégse olyan lesz, amit vadászaton is tudok használni. Én még nem értek az ilyen dolgokhoz, így meg kell mutatnom a kollégámnak is, hogy szerinte is rendben van-e. De azután észrevettem, hogy a webshop elég hosszú, 30 napos visszavásárlási lehetőséget ad, így akár hetek múlva is kicserélhetem a táskát, ha rájövök, hogy inkább egy szélesebb darabot választanék, ami praktikusabb vadászathoz.

A webshop oldalán sok egyéb termék található még, ha valaki szereti a divatos táskákat, például aktatáskákat, praktikus bőröndöket, és egyéb kiegészítőket. Ha valaki ajándékot keres, válogathat a bőr pénztárcák közül, amiből többféle színűt is árulnak.  Ezen kívül vannak karóra tartó dobozok is, ami nekem is jó lenne, főleg utazáshoz, mert helykímélő, és abban biztos nem sérülnek meg a drágább óráim sem, még akkor sem, ha vadászatra akarom elvinni őket.

Ha pedig valaki belép a VIP klubba, akkor a bolt többféle engedményéről is értesülhet.

Végül megkaptam a terméket és nagyon elégedett voltam vele. A kollégám szerint is jó vásárt csináltam vele. Máskor is bátran rendelek majd ettől a bolttól, és úgy érzem, hogy most már felkészülten mehetek el életem első vadászatára.